Shop Lokaal Lier Foto: RR

Lierse eindejaarsactie zet lokale handelaars in de kijker

Naast de Sint- en kerstkoopweekends in december maakt ook de actie ‘Liever Lokaal’ tussen 9 december en 14 januari de eindejaarsperiode in Lier extra feestelijk. Meer dan tachtig handelaars nemen eraan deel.

“Shop lokaal en ervaar de warmte van onze lokale handelaars en wie weet win je een e-bike ter waarde van 2.599 euro of een van de vele andere prijzen. Deelnemen is heel eenvoudig: download de ikkooplokaal-wedstrijdapp op je smartphone via de QR-code, of zoek op ‘ik koop lokaal’ in Google Play Store of App Store. Vul je gegevens eenmalig in. Scan bij iedere aankoop de QR-code van de winkel. Deze vind je op of rond de kassa. Hoe vaker je winkelt en de QR-code scant, hoe groter de kans om de hoofdprijs te winnen”, zegt schepen van Economie Ilse Lambrechts (N-VA).

“De stad Lier neemt met veel enthousiasme deel aan deze actie van provincie Antwerpen. Met Liever Lokaal willen we de verbondenheid in onze gemeenschap versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van onze samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven floreren en bijdragen aan de unieke charme van onze mooie stad.”