Horeca

Lierse horecaondernemers bundelen de krachten in Stadshaven 2.0

LIER - In de week van 5 juli gaat in het Lierse stadspark opnieuw de terrassenuitbreiding ‘STADSHAVEN’ van start. Het initiatief dat vorig jaar werd uitgedacht na de eerste lockdown, zal dit jaar wel enkele weken later van start gaan dan zijn voorganger.

De deelnemers van Stadshaven wachten dus geduldig hun beurt af en zijn er klaar voor, weliswaar later als gewenst maar niet minder enthousiast. Ook dit jaar zal het team van Petit Cuistot onder leiding van Annelies Tersago en Nils Proost, weer instaan voor het eten op de wei, met hun ondertussen befaamde ‘craftburgers’.

Kristof van Humskerken en Sander de Swert van Bar ‘t Kafaat in de Eikelstraat nemen traditiegetrouw de verantwoordelijkheid in handen over de versgetapte pinten en craftbieren. Nieuwkomer dit jaar is wijnbar Piquette, het nieuwe geesteskind van Natania Van de Schoor en Joris Duys van Stadsbistro Salto. Zij zullen instaan voor de wijnen en bubbels op Stadshaven.

De 6 collega’s zijn al jarenlang beste vrienden en ondernamen in het verleden al vaker samen kleine evenementen maar dit jaar zijn ze voor het eerst met de drie zaken samen te vinden met gebundelde krachten achter één initiatief. Stadshaven opent de deuren op 6 juli met (hopelijk) een halve finale van de Belgian Red Devils op groot scherm. Stadshaven is geopend van woensdag tot en met zondag. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn de levensgenieters onder ons welkom vanaf 16u, op zaterdag en zondag vanaf 12u.