like minds Foto via Like Minds

Like Minds verwelkomt nieuwe bestuurder: “We schakelen een versnelling hoger”

Fabian Desmicht is de nieuwe bestuurder bij contentbureau Like Minds uit Mechelen. Oprichter Sam De Cock brengt de succesvolle samenwerking met Desmicht hiermee tot een nieuw niveau. "We verzegelen hiermee onze complementaire samenwerking en schakelen een versnelling hoger om Like Minds gezond te doen groeien. Met meer focus op contentstrategie."

Fabian Desmicht werkt al sinds dag één bij Like Minds, maar de drang om zelf te ondernemen werd naar eigen zeggen over de jaren heen groter en groter. "Om dat te doen met een kameraad is een kans die ik wilde grijpen."

Ook Sam is tevreden dat zijn collega nu ook partner is in het bedrijf. "Zo zetten we onze koers helderder en krachtiger voort", stelt hij. "Fabian en ik zijn complementair, zoals twee wielen van een fiets. Mijn focus ligt op marketing en ondernemerschap. Fabian is de persoon van de details, die de lat hoog legt. Als bestuurdersduo gaan we nu sneller vooruit, met een gedeelde visie op de groei van Like Minds."

"We halen er voldoening uit om kwaliteit af te leveren: of het nu gaat om contentstrategie, copywriting, video of grafisch design", vult Fabian aan. "Onze goesting om organisaties en hun doelgroepen betekenisvol samen te brengen is daarbij groot."

Samen met hr-manager Sarah Cuyt vormen Sam en Fabian het kernteam, dat al een helder groeiplan voor de komende jaren opstelde. "Onze ambitie? Tegen eind 2025 *in de sector een naam worden om mee rekening te houden."