livingstone Vastgoedhuis Mechelen

Living Stone transformeert en breidt uit: nieuwe vastgoedhuizen in Mechelen en Tienen

MECHELEN/TIENEN - Vastgoedbedrijf Living Stone gooit het over een andere boeg. Onlangs transformeerde hun traditionele vastgoedkantoren naar regionale vastgoedhuizen. Daarvan openden er recent twee: één in Mechelen en één in Tienen.

Met hun vastgoedhuizen wil Living Stone hun klanten een meer gepersonaliseerde service bezorgen. Zo zou iedereen met een vastgoedvraag er terecht moeten kunnen.

Om die laagdrempeligheid te faciliteren, hebben de vastgoedhuizen bijvoorbeeld minder vastgoedaanbod in hun vitrine hangen. “Zo hebben klanten een open inkijk in de warme en huiselijke omgeving”, klinkt het bij Living Stone. Verder werken de vastgoedhuizen ook met lokale makelaars die een connectie hebben met de regio.

Het concept bleek in Mechelen en Tienen een succes. “De buurt reageerde enthousiast op de nieuwe aanpak van Living Stone en de gepersonaliseerde dienstverlening. De transformatie van de vastgoedkantoren naar vastgoedhuizen heeft ook geresulteerd in meer betrokkenheid van medewerkers en een verbeterde werkomgeving”, zeggen ze.

Living Stone is van plan om in de toekomst verder uit te breiden met de vastgoedhuizen en is daarom op zoek naar makelaars die het concept in eigen regio willen uitbaten.

Vastgoedhuis Tienen