Nieuws Mechelen Made in Mechelen steunt de horeca in onze regio, jij ook?

Made in Mechelen steunt de horeca in onze regio, jij ook?

Made in Mechelen steunt de horeca in onze regio, jij ook?

REGIO MECHELEN – Sinds maandag kunnen we een maand niet meer op café of restaurant. Dat is heel jammer. Voor onszelf natuurlijk ook, maar vooral voor alle horeca-uitbaters in onze regio. Velen van hen tonen hun veerkracht en flexibiliteit en zijn overgeschakeld op take away. Omdat Made in Mechelen fier is op ondernemers willen we hen graag een duwtje in de rug geven. We geven de horeca daarom graag een forum in deze nieuwsbrief.

Welke horecazaken schakelen over op take away?
Ben je zelf een eigenaar van een horecazaak die overgeschakeld is op take away, of ken je zo iemand in je buurt? Vul dan dit formulier in en dan publiceren we enkele keren per week de horecazaken met een take away aanbod.
We beperken het wel tot de regio Mechelen, dat betekent de gemeenten Nijlen, Lier, Berlaar, Heist-op-den-berg, Putte, Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Puurs-Sint-Amands en Bornem.

Zelf take away bestellen?
Uiteraard wil je zelf ook graag op de hoogte blijven van het take away aanbod in jouw regio. Dat kan heel eenvoudig door je – volledig gratis – te abonneren op de nieuwsbrief van Made in Mechelen. Dat kan heel eenvoudig. Ga naar www.madeinmechelen.be  en laat je e-mailadres achter. Vanaf nu ontvang je, net als ruim 6000 anderen, elke ochtend de nieuwsbrief in je mailbox.
Zo’n lekker nieuws wil je niet missen, toch?

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.