Nieuws Mechelen Maes zorgt met Cool Can voor frisse pint

Maes zorgt met Cool Can voor frisse pint

Maes zorgt met Cool Can voor frisse pint

MAESinfobitEen lauwe pint, daar moeten Belgen absoluut niet van weten. Om dat euvel voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen, brengt de Mechelse brouwerij Maes de Cool Can op de markt. Hier zit het bier in een innovatieve, koud-gevoelige verpakking die op een unieke manier aangeeft wanneer jouw pint de perfecte drinktemperatuur heeft.

Uit onderzoek – uitgevoerd door iVox & Maes – blijkt dat de bierdrinkende Belg let op de temperatuur, hygiëne van het glas en de kraag van zijn/haar pint.

Veruit het belangrijkste criterium is de temperatuur van het bier. Bijna de helft van de bierdrinkende Belgen (45%) stoort zich aan de te hoge temperatuur van hun bier. Twee andere grote frustraties zijn: het geserveerd krijgen van bier in een vuil glas (33%) of te weinig kraag (17%).

Hoewel er meer mannen bier drinken dan vrouwen hanteren ze over het algemeen wel dezelfde criteria. Toch zijn mannen opmerkelijk kritischer over hun pint dan vrouwen. Ze zijn dan ook vaker (67%) geagiteerd om de manier waarop hun bier geserveerd wordt dan vrouwen (47%).

Vanaf vandaag maakt Maes Pils komaf met deze frustratie. Dankzij de lancering van de Cool Can was het nog nooit zo gemakkelijk en leuk om te weten wanneer het perfecte moment is aangebroken voor een frisse Maes Pils. De Cool Can is een nieuw Maes blik met een koud-gevoelige verpakking. Het bier is nog steeds de vertrouwde Maes Pils. De vernieuwing zit hem in de speciale inkt die wordt gebruikt voor de bedrukking van het blik. De inkt verandert namelijk van kleur naarmate de temperatuur daalt. Wanneer het blik is gekoeld tot de ideale drinktemperatuur, kleurt de inkt blauw en onthult een verrassend ijskoud effect. Daarnaast maakt het design gebruik van embossing, waardoor op het blik een leuk reliëf ontstaat om een kwalitatieve drinkervaring te garanderen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.