atidos

Mechelaars in top 3 van beste Belgisch logies in Zuid-Europa

Lezers van de gidsenreeks Logeren bij Belgen van Lannoo hebben een top 3 samengesteld van het beste logies bij Belgen in Frankrijk en de beste b & b's in Zuid-Europa.

In de top 3 van beste Belgisch logies in Zuid-Europa zijn Mechelaars Willy Brouwers en Arie Lengkeek mooi derde geëindigd met hun bed & breakfast Atidos in het Spaanse Ontinyent.

Willy en Arie zijn echte oude rotten in het horecavak. De afgelopen 30 jaar hebben ze zowel in België als in Spanje verscheidene horecazaken opgezet. Atidos is hun tweede bed & breakfast in Spanje.

Het is ook niet de eerste keer dat ze een prijs veroveren. Hun vorige b & b a-ti in Valderrey werd in 2013 en 2014 uitgeroepen tot de beste Belgische b & b in Spanje en won in 2015 de Zoover Award voor beste b & b in Spanje.

"Ook in Ontinyent streven wij er weer naar om de absolute top te bereiken, zonder de sfeer en het persoonlijke contact uit het oog te verliezen", zeggen Willy en Arie. "Daarbij staat het winnen van prijzen niet voorop. Waar het ons vooral om gaat, is dat onze gasten het beste krijgen dat er te verkrijgen valt."

"In al onze horecazaken streven we ernaar om het onze gasten optimaal naar de zin te maken. Uiteraard geldt dit onverminderd voor Atidos. Alleen kwaliteit leveren, is voor ons niet genoeg. Gasten moeten het helemaal naar hun zin hebben en zich bij ons thuisvoelen. Dat zit ons in het bloed! Niet voor niets hebben wij heel veel vaste gasten die regelmatig bij ons terugkomen. Zij ervaren onze b & b als hun tweede huis in Spanje. Daar zijn we erg trots op."