Nieuws Mechelen Mechelen toont grote eventlocaties

Mechelen toont grote eventlocaties

Mechelen toont grote eventlocaties

Tijdens de trip Big is beautiful heeft congresbureau Meet in Mechelen vier grote capaciteitslocaties voorgesteld aan event- en meetingplanners. Het team van Meet in Mechelen mikte met het plaatsbezoek aan Nekkerhal, Planckendael, Technopolis en KV Mechelen op een verdere verbreding van de succesvolle MICE-werking naar een aanbod voor grotere groepen.

“Ook de deelnemers waren niet van de minste. Wanneer namen zoals Jaguar Landrover, BNP Paribas Fortis, Lukoil Belgium, Ericsson, de Europese Commissie, en het Departement Buitenlandse Zaken van de Vlaamse Overheid interesse tonen in onze MICE-bestemming, weet je dat er toekomst in zit”, zegt schepen van Toerisme Björn Siffer.

Mechelen als eventstad

Congresbureau Meet in Mechelen helpt organisaties en bedrijven in hun zoektocht naar dé geschikte vergaderlocatie, de tofste teambuilding, het lekkerste restaurant en het hotel dat aansluit op de behoeftes van MICE-toeristen. Om event- en meetingplanners te overtuigen, organiseert Meet in Mechelen onder het motto zien is geloven geregeld kennismakingstrips rond verschillende thema’s voor event- en meetingplanners.

“Mechelen, stad en regio, groeit de laatste jaren gestaag uit tot dé verrassende vergader- en evenementenbestemming”, zegt Björn Siffer. “Ons team Meet in Mechelen staat dan ook niet stil en toont de troeven van onze stad in levende lijve, de beste manier om meetingmanagers te overtuigen. Vandaag maakten we duidelijk dat onze Dijlestad ook een uniek aanbod heeft voor grotere groepen. Voor bedrijven die hun deelnemers van overal zien komen, is Mechelen dan ook makkelijker bereikbaar dan pakweg Brussel of Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.