Nieuws Mechelen Mechels accountancykantoor opent vestiging in Hasselt

Mechels accountancykantoor opent vestiging in Hasselt

Zaakvoerder Veronique Van de Water

Mechels accountancykantoor opent vestiging in Hasselt

MECHELEN – Nadat het Mechelse accountancykantoor Stratevision.fin begin dit jaar al twee nieuwe kantoren opende, eentje in Brugge en eentje in Herentals, werd er eind januari ook een locatie in Hasselt in gebruik genomen.

“We groeien pijlsnel en wekelijks komen er klanten bij. Aangezien het onze visie is om zo dicht mogelijk bij de klant te zitten, is een kantoor in de “stad van de smaak”, een logische nieuwe stap. Ondanks het feit dat we heel digitaal werken, vinden we die bereikbaarheid toch belangrijk”, zegt zaakvoerder Veronique Van de Water.

Dat ze bij Stratevision.fin een unieke stijl een aanpak hanteren, steek Veronique niet weg. “Bij ons mag het allemaal wat losser, speelser en meer rock-’n-roll. We houden niet zo van dat stijf gedoe en het is belangrijk dat onze klanten ons begrijpen. Recent kwamen er maar liefst 3 nieuwe collega’s bij en die worden ook specifiek op deze eigenschappen gerekruteerd. We denken digitaal, maar passen ons aan de wensen van de klant aan.” 

Of het voorlopig bij 4 kantoren blijft? “Als er opportuniteiten zijn, dan spelen we daar op in. We willen blijven groeien en trouwens ook in Mechelen hebben we nog wel wat plannen, maar daar kan ik nu nog niet al te veel over verklappen”, besluit Veronique.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer