Nieuws Mechelen Mechels luxe aroma label breidt gamma uit

Mechels luxe aroma label breidt gamma uit

Mechels luxe aroma label breidt gamma uit

MECHELEN – Het gamma van het gloednieuwe luxe aroma label “Augusta Aroma”, dat sinds eind februari gelanceerd werd, werd uitgebreid. Het gamma bestaat uit vier aroma’s die in drie verschillende uitvoeringen gepresenteerd worden. De Augusta luxe aroma lijn werd door Stijn Pellegrims gecreëerd en werd, in samenwerking met een team van ervaren parfumeurs uit de iconische parfumstad Grasse, volledig op punt gezet.

De Augusta Aroma producten zijn met een extreme precisie en een minutieuze aandacht voor details samengesteld. Daarnaast zijn het allemaal natuurlijke aroma’s die gecreëerd werden met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. De geuren zijn werelds, karaktervol en verfijnd, en ademen pure luxe uit. Het hele gamma is vanaf nu beschikbaar via de webshop: www.augusta-aroma.com.

Het label Augusta Aroma werd in 2020 door Stijn Pellegrims bedacht en opgericht. De combinatie van een ongeziene passie voor geuren, een natuurlijke levensstijl en een heilzaam verlangen naar zijn zalige kindertijd zorgden ervoor dat “Augusta” het levenslicht zag. Het label is vernoemd naar zijn grootmoeder zaliger, Augusta, die voor hem de belichaming was van elegantie en warmte. Zij had de gewoonte om voor elke denkbare gelegenheid een kaars aan te steken. Een kaarsje en de tegenspoed werd afgewend.

Als ik een kaars aansteek, word ik telkens teruggevoerd naar mijn kindertijd en de warme gloed van kaarslicht wekt meteen een gevoel van rust op”, zegt Stijn. “Deze dierbare herinneringen hebben deels gemaakt tot wie ik ben, en overtuigden me om met mijn passie voor geuren iets te doen. Dit leidde uiteindelijk tot de totstandkoming van mijn eigen luxe aroma lijn.”

Het gamma bestaat uit vier karaktervolle en verfijnde aroma’s die zich visueel onderscheiden door vier Romeinse cijfers I, II, III en IV – een knipoog naar de Romeinse naam Augusta – en die in drie verschillende uitvoeringen gepresenteerd worden: vier ‘vegan wax candles’, vier sensationele ‘massage candles’ en vier hemelse Signature Blends/Eau de Toilette.

www.augusta-aroma.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.