Nieuws Mechelen Mechels productiehuis wint Video Experience Day Award

Mechels productiehuis wint Video Experience Day Award

Mechels productiehuis wint Video Experience Day Award

MECHELEN – Op dinsdag 9 juni 2020 vond de 21ste editie van de Video Experience Day plaats.  Het Mechelse productiehuis Concept to Screen was met 3 producties genomineerd en sleepte met de video ‘Charlotte Claes – Citytripper’ de hoofdprijs in de wacht binnen de categorie ‘sensibilisation’. 

Concept to Screen is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. ​Na een Gouden Dolfijn op het Cannes Corporate Media & TV Awards festival en een award voor beste imagofilm op het Belgian Corporate Video Festival in 2019, wint het opnieuw een belangrijke prijs.

“We zijn vereerd met deze erkenning en blij dat de jury onze inzending de beste vond. We realiseerden deze sensibilisatie film in opdracht van Toerisme Vlaanderen/Toegankelijk Toerisme. Het vertelt het verhaal van Charlotte, een jonge rolstoelgebruikster die dankzij de toegankelijkheid van de stad Mechelen zorgeloos met haar vriendinnen op stap kan gaan”, zegt Maarten Helsen, de zaakvoerder van Concept to Screen.

“Communicatie begint altijd met een sterk concept en een krachtig verhaal. Inhoud en structuur vormen het fundament van het scenario, creativiteit en authenticiteit maken het uniek. De boodschap bereikt immers pas zijn doel wanneer ze de ontvanger prikkelt, engageert of simpelweg ontroert. Ook hier zijn we er in geslaagd om de wensen van Toerisme Vlaanderen om te zetten naar een mooi resultaat.”

De Video Experience Day was tot vorig jaar bekend onder de naam Belgian Corporate Video Festival. Dit evenement is een samenwerking tussen de laatstejaarsstudenten van het departement Marketing en Communicatie van de AP Hogeschool en Kanaal Z. De jaarlijkse uitreiking is hét Belgische evenement bij uitstek om bedrijfsvideo’s in de kijker te zetten.

 

https://www.facebook.com/maartenCTS/videos/313223463009273/

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.