Nieuws Mechelen Mechelse Bar Klak is New Place To Be

Mechelse Bar Klak is New Place To Be

Mechelse Bar Klak is New Place To Be

barklakDe Mechelse Bar Klak, gevestigd in het voormalige Klakkenhuizeke, is uitgeroepen tot New Place To Be. De online independent hotspot guide nam Bar Klak op in zijn lijst van interessante restaurants, bars, shops, clubs en hotels die uitblinken op het gebied van interieur, concept en service.

“Waar anders zou deze zaak gevestigd kunnen zijn dan in het voormalige geliefde Klakkenhuizeke”, zegt New Places To Be. “Het smalle pandje is amper 42 m² groot, maar werd omgebouwd tot een heldere zaak met een hedendaagse zwart-wit look en strakke inrichting. Wie hier toch even wil neerzitten, doet dat in de zwarte, metalen stoeltjes of aan het raam op de bijzondere krukjes met een zadel als zitvlak en pedalen als voetsteun.”

Naar Bar Klak ga je vooral voor meeneemgerechten. “De kleine bar beschikt slechts over enkele zitplaatsen en als rechtstaande consument kan je hier terecht voor ontbijt, lunch, achternoen kaffe, aperitief en take-away koffie. Voor het ontbijt kan je je eigen havermout samenstellen, maar er zijn ook Corn Klakes en home made overnight oats om snel op krachten te komen. Het lunchaanbod verandert naargelang de week vordert: op woensdag zijn er salad jars, op donderdag havermoutquiches en op vrijdag en zaterdag verse Bar Klak panino’s.”

Bar Klak op de Schoenmarkt, aangeleund tegen het Schepenhuis, is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.