Nieuws Mechelen Mechelse Drukkerij Coloma neemt Drukkerij Vivijs over

Mechelse Drukkerij Coloma neemt Drukkerij Vivijs over

Mechelse Drukkerij Coloma neemt Drukkerij Vivijs over

MECHELEN/SINT-KATELIJNE-WAVER – De Mechelse Drukkerij Coloma neemt Drukkerij Vivijs uit Sint-Katelijne-Waver over. “Drukkerij Coloma schakelt de concurrentie niet uit”, zegt general manager Steven Verlinden. “Met deze overname bewaart Drukkerij Coloma de arbeidsplaatsen en de expertise wanneer de zaakvoerder van Drukkerij Vivijs met pensioen gaat.”

Dankzij de overname wordt de jarenlange vakkennis van Drukkerij Vivijs doorgegeven aan de volgende generatie drukkers.

De overname is ook goed nieuws voor het personeel dat nu aan de slag kan blijven. “Het personeel komt van een uitdoofscenario in een groeiend, toekomstgericht bedrijf terecht. Het drukkersvak is een ambacht op spitstechnologie geworden. In een moderne drukkerij is bijscholen de boodschap, maar je krijgt er wel werkzekerheid voor terug.”

Drukkerij Vivijs verdwijnt niet

Ondanks de overname blijft Drukkerij Vivijs bestaan. “De drukkerij is al decennialang een vaste waarde in Sint-Katelijne-Waver. Drukkerij Vivijs is een sterk merk en dat willen we ook zo houden”, zegt Steven Verlinden. Drukkerij Coloma zorgt dat Drukkerij Vivijs een nieuwe impuls krijgt. “We gaan alvast van start met een frisse website die het contact met de klanten nog eenvoudiger zal maken.”

Steven Verlinden ziet een mooie toekomst voor Drukkerij Vivijs. “Dankzij de schaalvergroting kan je bij Drukkerij Vivijs nu ook terecht voor drukwerk in zeer grote oplagen of met bijzondere afwerkingen. Er schuilt een groot en krachtig bedrijf achter de bescheiden gevel van Drukkerij Vivijs.”

Drukkerij Coloma is een familiebedrijf waar de inkt al drie generaties door de aderen stroomt. De drukkerij kijkt met een allround aanpak verder dan het traditionele drukwerk en zet volop in op digitalisering en cross-media. Ook in innovatie en werkplekleren loopt Drukkerij Coloma voorop. Deze drukkerij is bovendien een erkend stagebedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.