Nieuws Mechelen Mechelse escape room ‘De Gouden Kooi’ valt internationaal alweer in de prijzen

Mechelse escape room ‘De Gouden Kooi’ valt internationaal alweer in de prijzen

Mechelse escape room ‘De Gouden Kooi’ valt internationaal alweer in de prijzen

MECHELEN – Dat de Mechelse escape room ‘De Gouden Kooi’ algemeen aanzien wordt als een van de beste – zoniet dé beste – van België is geen nieuws. Maar nu komt er ook erkenning uit Duitsland… Jawohl mein herr !

In juli van dit jaar brachten verschillende teams van de vooraanstaande website escaperoomers.de een bezoekje aan de Gouden Kooi in Mechelen. Ze brachten trouwens tegelijkertijd nog een bezoek aan 19 andere Belgische escape rooms die hoog aangeschreven staan.

Op basis van hun bezoek maakten ze een lijstje van deze 20 escape rooms. De escape experience ‘Het geheim van Sint-Rumoldus’ kreeg een topscore van 9,5 op 10.

“Afgelopen weekend publiceerden ze de lijst van de 20 Belgische escape rooms, gerangschikt volgens hun professioneel oordeel. ‘Het geheim van Sint-Rumoldus’ kreeg op deze lijst de felbegeerde eerste plaats. Daarmee roept escaperoomers onze escape experience dus uit als beste escape room van België. En daar zijn we uiteraard blij mee”, zegt zaakvoerder Jan Gheyle. “We zijn trouwens bezig met de bouw van een tweede escape experience. Die wordt in 2021 verwacht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.