Nieuws Mechelen Mechelse Kamer is gastheer voor Open Coffee

Mechelse Kamer is gastheer voor Open Coffee

Mechelse Kamer is gastheer voor Open Coffee

Netwerken is een must voor hedendaagse ondernemers. Op donderdag 20 oktober kunnen ze op de Open Coffee @ Voka – KvK Mechelen productief aan de dag beginnen.

De formule van Open Coffee on Tour, die ondernemers toelaat om op een informele manier hun netwerk uit te bouwen, heeft de voorbije jaren haar sterkte al op diverse plaatsen bewezen. Alles staat in het teken van ongedwongen en efficiënt netwerken. De gratis toegang tot de Open Coffee benadrukt nog meer de laagdrempeligheid.

Op donderdag 20 oktober nodigt Voka – KvK Mechelen als locatiesponsor haar leden-bedrijven en andere ondernemers van 8 tot 10 uur uit op Open Coffee. Daarvoor werkt de Mechelse Kamer trouwens samen met Beyers Koffie uit Puurs en de Mechelse banketbakkerij Vanderbeek. Door ondernemers samen te brengen, wil de Mechelse Kamer bijdragen aan het creëren van betere businessopportuniteiten.

Inschrijven voor Open Coffee kan hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.