Nieuws Mechelen Mechelse tattooshop breidt uit met barbier

Mechelse tattooshop breidt uit met barbier

Mechelse tattooshop breidt uit met barbier

barbiershopDe Mechelse tattooshop Freedom in de Onze-Lieve-Vrouwestraat breidt uit. Er werd een tweede tattoo-artiest aangeworven en in een aparte ruimte werd een barbiershop geïnstalleerd. De uitgebreide shop opent op 9 april.

Uitbater en tattoo-artiest Marc Willems meldt met trots de uitbreiding van zijn zaak in het centrum van Mechelen. “Vanaf 9 april breiden we uit met een tweede tattoo artiest: Eddy Verpuylt, één van de bekendste airbrush artiesten uit de Benelux. Maar de belangrijkste vernieuwing is de barbiershop die we in een aparte ruimte hebben geïnstalleerd. Onze barbier wordt Nick Carrez, voetballer van Berchem Sport.”

Nick Carrez behaalde vorig jaar zijn diploma van barbier en was toen niet meteen van plan om een eigen zaak te beginnen. Nu kan hij aan de slag bij Freedom in Mechelen. “De opening van onze uitgebreide shop vieren we met de tentoonstelling van enkele door ons gepainte moto’s buiten, een barbecue, de opening van de afdeling airbrushwerken, gratis scheerbeurten, gratis tijdelijke tattoo’s  en de mogelijkheid om prijzen te winnen, waaronder een tattoo van maximum 400 euro”, aldus Marc Willems.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.