Filou & Friends – Mechelen Foto: Filou & Friends

Mechelse vestiging van kinderkledingwinkel Filou & Friends viert tienjarig bestaan

MECHELEN - Kinderkledingwinkel Filou & Friends zwierde 10 jaar geleden zijn deuren open op de Ijzerenleen. Sindsdien is de handelszaak niet meer weg te denken uit het Mechelse straatbeeld. De retailer viert zijn jubileum twee dagen lang en dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 april. Klanten kunnen tijdens het verjaardagsweekend een bon afhalen ter waarde van tien euro.

Kristin, winkelverantwoordelijke en reeds zes jaar werkzaam bij de Mechelse kledingwinkel is maar wat blij dat ze deel kan uitmaken van het Filou & Friends-team. “Het allerleukste aan mijn job is toch wel dat ik mensen blij kan maken, de kindjes die me telkens opnieuw een knuffel willen geven, dat maakt mij echt gelukkig!”, zegt ze enthousiast.

Filou & Friends is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1989. Het kinderkledingmerk ontwerpt en maakt kleurrijke collecties voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Sinds 2020 is het merk bezig met uit het uitrollen van een nieuwe strategie, een circulaire missie. Zo kunnen klanten op vaste momenten Filou & Friends-kleding waar kinderen uitgegroeid zijn opnieuw binnenbrengen. In ruil ontvangen ze  hiervoor een tegoedbon. Sinds november 2022 is het tweedehandsaanbod ook te vinden op hun webshop filoufriends.com.