Mechelse webshop voor baby’s

babyDe zoektocht naar originele kleding voor haar eigen MiniMonster Boaz bracht Katja Cloetens (32) uit Mechelen tot de oprichting van haar eigen webshop MiniMonsters.be, die op 1 augustus online gaat.

Katja Cloetens is een bezige mama. Zij leidt ook Dansschool K!dans in Mechelen en werkt als freelance copywriter en digital media manager. Dankzij haar online ervaring kon ze de webshop helemaal zelf bouwen en haar creativiteit de vrije loop laten. Voor het uitwerken van de huisstijl en het tot leven brengen van de getekende MiniMonstertjes kreeg ze de hulp van grafisch ontwerpster Line Broeckx.

MiniMonsters.be biedt coole outfits voor kleintjes van 0 tot 2 jaar. "De producten die in de shop worden aangeboden, zijn stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen en zien er erg stoer en een beetje rebels uit, maar tegelijkertijd ook super schattig en lekker speels", zegt Katja. "De webshop wil een bron van inspiratie zijn voor leuke must haves en coole outfits voor baby's. Het aanbod verandert regelmatig en gaat ook met de seizoenen mee."

Haar eigen stoere MiniMonstertje Boaz inspireerde haar om an start te gaan met de webshop. "Online zijn er een heleboel toffe kindermerken te ontdekken en via social media spot je tal van hippe blogs geschreven door mama’s. Zo vind ik zelf leuke spullen voor Boaz en koop ik regelmatig items die niet in gewone winkels te verkrijgen zijn. De online mama community groeit sterk aan en we zien ook steeds vaker dat merken een beroep doen op bekende mama’s uit de community als influencer. In het online wereldje inspireren we zo elkaar en aangezien bijna alle vrouwen graag shoppen, is dit ook positief voor de e-commerce."

MiniMonsters heeft een handig verzendingssysteem, maar je kunt pakketjes ook zelf afhalen in de Mechelse showroom. Hier kun je na afspraak het aanbod bekijken en er zullen ook geregeld pop-up sales georganiseerd worden (#2800love).

De webshop is pas online vanaf 1 augustus, maar liefhebbers kunnen nu al terecht op Facebook of Instagram.