Nieuws Mechelen Medewerkers motiveren begint bij een coronaproof werkomgeving

Medewerkers motiveren begint bij een coronaproof werkomgeving

Medewerkers motiveren begint bij een coronaproof werkomgeving

Je kantoorinrichting speelt op verschillende vlakken een belangrijke rol. Het draagt niet alleen bij tot je imago als bedrijf, maar het stimuleert ook de productiviteit en tevredenheid van je medewerkers. Zeker in deze bizarre tijden is een aangename, veilige werkomgeving een surplus. Een mooi voorbeeld is Corda Campus, waar Pami zijn expertise bovenhaalde.

Corda Campus bruist van energie, nieuwe ideeën en mogelijkheden. “Toen Pami ons met hun VR-bril door de nieuwe ruimte liet rondlopen, kwam alles écht tot leven: gedurfde en spannende kleurencombinaties die toch voor de nodige rust zorgden”, zegt Marc Beenders van Corda INCubator.

Het resultaat is erg functioneel, zelfs in corona-tijden. Er zijn onder andere akoestische, geluidsdichte cubes waarin co-workers in alle rust kunnen telefoneren of geconcentreerd kunnen werken. Met oog voor detail werden ruimten haarfijn vormgegeven.

In totaal had Pami zes weken tijd voor de opbouw met als climax de verhuis van bijna honderd bedrijven op één dag. “Doordat Pami zich steeds aan de afspraken hield, is alles vlekkeloos verlopen”, besluit Beenders.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

Minibos op bedrijventerrein

PUURS – Op het bedrijventerrein langs de A12 in Puurs, waar logistiek bedrijf Fiege is gevestigd, werd vrijdag de eerste… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio