truck-cropped

Merak brengt opslagruimte naar de klant

MECHELEN - Het Mechelse bedrijf Merak heeft een nieuwe service ontwikkeld voor kmo's, zelfstandigen en vrije beroepen. Met Box Storage kan bedrijfsmateriaal tijdelijk opgeborgen worden in een containerbox.

Bij Box Storage gebeurt de opslag van overtollig bedrijfsmateriaal in containerboxen van 1,5 of 6 m² die naar de klant worden gebracht. De klant laadt de containerbox zelf vol met de spullen die hij kwijt wil. Merak haalt de volgeladen box weer op en plaatst die in de Merakmagazijnen, waar alles optimaal beschermd is tegen stof, brand, vocht of temperatuurschommelingen.

Heeft de klant het bedrijfsmateriaal opnieuw nodig? Dan kan hij de box eenvoudig terugroepen via de MyMerak tool. De vrachtwagen levert hem binnen de 24 uur.

Box Storage kan een oplossing betekenen voor diverse problemen zoals seizoensgebonden goederen (kerst, Halloween, beursstanden), een IT-bedrijf dat audiovisueel materiaal zelf moet opslaan omdat de verbouwing bij de klant vertraging oploopt of een bedrijf dat promomateriaal heeft ingekocht maar slechts gefaseerd kan uitleveren.

Een kubieke meter opslagruimte bij Merak Box Storage kost heel wat minder dan kantoorruimte. Bovendien moet in een opslagcontainer van Box Storage geen ruimte worden vrijgehouden voor doorloop, verlichting of brandbestrijding. Het volledige volume wordt benut voor de goederen.

Het Merak team kan indien gewenst ook helpen met het in- en uitladen van de containerbox. Worden de goederen opgeslagen bij Merak in afwachting van uitlevering? Dan kan die uitlevering ook aan Merak Box Storage worden uitbesteed.