Nieuws Mechelen Met mobiele tapinstallatie op golf tour door Lier

Met mobiele tapinstallatie op golf tour door Lier

Met mobiele tapinstallatie op golf tour door Lier

LIER – De horeca- en de toerismesector werden zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Maar goeie ondernemers zien ook in een crisis opportuniteiten. Björn Gielen (café Sint-Gummarus) en Vincent Hellemans (City Golf Tours) zetten een unieke samenwerking op poten.

Wanneer op 8 mei de aangekondigde versoepelingen ingaan, zullen toeristische wandelingen voor groepen terug worden toegelaten. Natuurlijk mogen op dat ogenblik ook de terrassen weer open.  Met dit timing in het achterhoofd hebben Björn Gielen (café Sint-Gummarus) en Vincent Hellemans (City Golf Tours) een unieke samenwerking op poten gezet.

Björn Gielen had reeds de bolderbar ontwikkeld, een bolderkar voorzien van een tapkraan waaruit frisse pintjes getapt kunnen worden. Voorlopig was dit enkel nog maar mogelijk voor kleine groepjes. City Golf, het populaire concept om de stad te verkennen door bedrijven, verenigingen en groepjes vrienden, sprong mee op de kar. Samen ontwikkelden ze een nieuwe Lierse beleving, waarbij de bolderbar gehuurd kan worden en worden meegenomen tijdens een City Golf tour doorheen het pittoreske Lier. Tijdens een City Golf tour kunnen mensen dus genieten van een fris getapt pintje.

Hiermee willen we een optimale beleving blijven verzekeren en ook de druk op de horeca verlichten. Mensen kunnen immers tijdens de City Golf zelf een pintje tappen als ze er zin in hebben. Op deze manier ondersteun je tegelijkertijd twee Lierse ondernemers. Enerzijds café Sint-Gummarus en anderzijds City Golf tours. Het zijn twee bedrijven die de afgelopen maanden geen inkomsten hebben kunnen genereren.

Bolderbarren en City Golf kan op afspraak geboekt worden. City Golf voorziet de benodigdheden en begeleider voor de tour met stadsgolf en café Sint-Gummarus voorziet de bolderbar.
info@city-golf.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.