DryPlan

Mijlpaal voor Mechels vochtbedrijf DryPlan: jaarlijks 1.500 Belgische woningen vochtvrij 

In een streven naar een gezonder binnenklimaat heeft het Mechels vochtbedrijf DryPlan, onder leiding van Glenn Hermans uit Heffen, een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Dit ecologisch gedreven vochtbestrijdingsbedrijf maakt jaarlijks meer dan 1.500 woningen vochtvrij. Vooral voor oudere woningen die vaak worstelen met vochtproblemen, kan het bedrijf veel betekenen.

 

DryPlan biedt ecologische vochtbestrijdingsoplossingen aan voor woningen en kantoren in Vlaanderen. Met een breed scala aan diensten, waaronder injecteren tegen opstijgend vocht, kelderdichting, ventilatiesystemen, airconditioning en vochtdiagnose, zet DryPlan zich in voor het promoten van een gezond binnenklimaat.

"Vochtproblemen zijn een verborgen vijand in vele Belgische huizen," zegt de oprichter Glenn Hermans. "Ons doel is om deze problemen ecologisch en efficiënt aan te pakken, om zo bij te dragen aan de gezondheid en het comfort van onze klanten."

DryPlan hanteert een persoonlijke aanpak. Het bedrijf stuurt getrainde adviseurs om de vochtproblemen in woningen en kantoren gratis te analyseren. Deze experts identificeren niet alleen de symptomen maar sporen ook de onderliggende oorzaken op om zo tot duurzame oplossingen te komen.

Deze klanttevredenheid resulteert in mond-tot-mondreclame. Veel tevreden klanten bevelen DryPlan aan bij kennissen en buren, wat heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf buiten de Mechelse regio tot heel Vlaanderen. Zo bereikt het bedrijf nu de kaap van 1.500 behandelde woningen per jaar.