Nieuws Mechelen Morning Mechelen organiseert after work party voor het goede doel

Morning Mechelen organiseert after work party voor het goede doel

The Chapel in Mechelen

Morning Mechelen organiseert after work party voor het goede doel

MECHELEN – Netwerkorganisatie Morning Mechelen, onder meer de organisator van het populaire netwerkevenement ‘Open Coffee’, organiseert op 24 februari een after work party ten voordele van Foundation Mechelen en de Special Olympics.

Als corona het toelaat wordt er op donderdag 24 februari gefeest door de Mechelse ondernemers. Morning Mechelen koos met The Chapel, aan het Sint-Romboutskerkhof voor een unieke locatie voor dit evenement. Omwille van de beperkingen door corona zijn de plaatsen beperkt tot 100 personen.

De opbrengst van het evenement is bestemd voor Foundation Mechelen en voor de Special Olympics die volgend jaar in Mechelen worden georganiseerd.

Bedrijven of ondernemers die willen deelnemen aan dit evenement voor het goede doel kunnen kiezen uit een aantal formules van € 1050 tot € 40 euro. Made in Mechelen is mediapartner voor dit evenement en brengt uiteraard verslag uit van deze after work party.

Inschrijven of meer info kan via sales@coprintin.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.