Nieuws Mechelen MovePassion zet aan tot duurzaam sporten

MovePassion zet aan tot duurzaam sporten

MovePassion zet aan tot duurzaam sporten

PUURS-SINT-AMANDS – Het nieuwe multifunctionele bewegingscentrum MovePassion in Puurs-Sint-Amands zet op zaterdag 26 en zondag 27 oktober zijn deuren open. Het centrum is nog in volle groei, maar iedereen kan een kijkje gaan nemen in de boetieks en de zaakvoerders, therapeuten en lesgevers ontmoeten.

Bezieler van MovePassion is Frank Janssens, die met het centrum mensen duurzaam aan het sporten wil krijgen. Hij heeft daar een heel persoonlijke motivatie voor, vertelde hij bij de eerstesteenlegging van het project in maart van dit jaar.

“Als mollige puber voelde ik me slecht in mijn vel. Toen ik de kracht- en conditiesport ontdekte, zag ik hoe die niet enkel mijn lichaam veranderde, maar ook hoe mijn mentale weerbaarheid verbeterde. MovePassion is dus niet zomaar het zoveelste fitnesscentrum. Het is de filosofie die 9 fitness- en gezondheidsgerelateerde bedrijven overkoepelt en verbindt met een passie voor bewegen en een hart voor mensen.”

Eind september opende het centrum in alle stilte. Het project was nog in volle aanbouw en er waren nog veel werken aan de gang. Sporters en bewegers konden er al wel terecht om te komen proeven en testen, en sindsdien vonden al heel wat mensen hun weg naar een gezonder leven. Hun feedback werd bovendien gebruikt bij de verdere werken en aanpassingen.

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober tussen 9 en 18 uur is iedereen nu welkom bij MovePassion. Frank Janssens en de andere zaakvoerders, therapeuten en lesgevers staan klaar om belangstellenden te informeren, demo’s te tonen, toestellen te laten testen en kandidaten in te schrijven.

In MovePassion kan je terecht voor fitness, crossfit, yoga, pilates, indoor cycling, boxing, martial arts, kinesitherapie, podologie en voedingsbegeleiding, en er is een trendy foodcorner. Zowel fervente sporters als recreatieve bewegers vinden er hun gading.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.