MPLOY advocaten focussen op sociaal recht

MECHELEN - Vermeulen Heylen Michiels advocaten, met kantoren in Mechelen en Herselt, gaan in zee met Renette advocaten uit Hasselt en vormen samen MPLOY advocaten sociaal recht. MPLOY zal zich bezoghouden met HR-gerelateerde zaken en behoudt kantoren in Mechelen, Herselt en Hasselt.

“Bedrijven worden elke dag geconfronteerd met HR-recht. Dat gaat van het sluiten van contracten en de overvloedige regelgeving rond tewerkstelling, over fusies en herstructurering tot sociale inspecties, ontslag, enz.,” lichten Ludo Vermeulen en Dirk Heylen toe.

“Enkel sterk doorgedreven specialisatie maakt het ons mogelijk de klant daarover het beste advies en de beste bijstand te geven.” Geert Michiels treedt hen bij: “In een sterk veranderende en digitale wereld moeten advocaten er elke dag op blijven toezien dat zij door hun bijzondere expertise en terreinkennis een meerwaarde bieden. Vandaar ook het engagement waarop wij afgerekend willen worden: snel, gedreven, ervaren.”

Advocaat gezocht voor Mechelen

Nieuwe aanwinst Steven Renette zal het kantoor in Hasselt leiden: “Ook in kwesties van sociale zekerheid, zoals pensioenen, hebben wij een bijzondere expertise opgebouwd. Dat is één van de redenen waarom ik met volle overtuiging in de fusie van onze twee kantoren ben gestapt.”

MPLOY bestaat uit nu uit elf ervaren advocaten en juristen en vijf ondersteunende medewerksters. 

Het team zal op korte termijn nog worden uitgebreid. Voor het kantoor in Mechelen wordt nog een advocaat/manager gezocht.