Nieuws Mechelen MS Mode houdt 24 winkels open in België

MS Mode houdt 24 winkels open in België

MS Mode houdt 24 winkels open in België

MS Mode houdt in België 24 van de 46 winkels open. De failliete winkelketen van dameskleding maakte onlangs al een doorstart, maar het was toen nog niet duidelijk hoeveel winkels gered konden worden.

Op de storelocator van de bedrijfswebsite zijn momenteel 23 Belgische winkels vermeld. Eén daarvan, en de enige in de regio Mechelen-Lier, is het MS Mode filiaal van Heist-op-den-Berg in de Bergstraat.

Vanaf januari is MS Mode weer helemaal onderdeel van voormalig eigenaar Coolinvestments, het investeringsvehikel van Nederlands winkelondernemer Roland Kahn.

MS Mode had in België 46 winkels in België en was goed voor 220 jobs, inclusief de hoofdzetel in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). Op 16 september werd het faillissement van MS Mode België uitgesproken.

Ook in Nederland blijft MS Mode bestaan, zij het in afgeslankte vorm. Alle medewerkers die nu werkzaam zijn voor MS Mode behouden er hun baan. Luxemburg telt vanaf januari vijf vestigingen van MS Mode en Spanje behoudt zijn 32 winkels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.