Nieuwbouw

Multidisciplinaire praktijk Personal verhuist naar nieuwbouw

MECHELEN - Personal. is de multidisciplinaire praktijk van Sebert Penen en Lara Nerinckx die sinds 2016 aan de Koningin Astridlaan te Mechelen gevestigd is. Het bedrijfje heeft ook nog een tweede vestiging in Putte. In Mechelen werd de bestaande ruimte te klein en dus gaat Personal in oktober verhuizen naar een nieuwbouw.

Sebert en Lara hebben door de coronacrisis hun trouwplannen moeten uitstellen maar de plannen voor een nieuwe zaak blijven gewoon op schema. Bij Personal kan je terecht voor persoonlijke coaching, maar ook voor kinesitherapie, voor voedingsbegeleiding en zelfs voor yoga en massage.

Momenteel bouwt Personal een sport- en gezondheidspraktijk in Mechelen zuid vlakbij het rondpunt aan Technopolis. De praktijk wordt  gebouwd door Malines en het zusterbedrijf Gran Design in CLT (cross laminated Timber). Dat is vergelijkbaar met houtskeletbouw. Maar ook voor de afwerking doen de eigenaars vooral een beroep op Mechelse ondernemingen om de lokale economie te steunen. In principe moet tegen eind september alles klaar zijn zodat men in oktober kan verhuizen.