Nieuws Mechelen Nadja Van Mechelen wint award voor beste JCI-voorzitter

Nadja Van Mechelen wint award voor beste JCI-voorzitter

Nadja Van Mechelen wint award voor beste JCI-voorzitter

LIER – Nadja Van Mechelen (31) van JCI Lier won dit weekend de award voor beste voorzitter. JCI is een vereniging voor jonge ondernemende mensen. Van Mechelen is werkzaam bij uitzendbureau Flanders@Work.

JCI Lier telt een dertigtal leden en is daarmee een van de grootste afdelingen van Vlaanderen. “De award is een mooie erkenning voor de inzet van onze leden en het bewijs dat onze Lierse afdeling het goed doet en dat we echt impact hebben”, zegt Nadja Van Mechelen.
Drie jaar geleden won ze al een gelijkaardige award toen ze nog voorzitter was van de afdeling Gheel & Thals.

De award kwam als een complete verrassing. Zonder haar medeweten diende de afdeling van JCI Lier een dossier in. De awardceremonie verliep deze keer digitaal. “Ineens zag ik mijn naam op het scherm verschijnen. Ik wist niet wat er gebeurde”, zegt ze. De ceremonie is traditiegetrouw het sluitstuk van het Vlaams JCI congres.

Van Mechelen blikt tevreden terug op het werkingsjaar. JCI Lier kreeg er onder haar voorzitterschap vijf leden bij. “Het was een speciaal jaar, zeker de laatste maanden. Maar dat heeft net getoond wat een fantastische afdeling JCI Lier is. We zijn gaan brainstormen hoe we in deze tijden toch iets konden betekenen voor de maatschappij en hebben op korte tijd een aantal acties op touw gezet.”

Zo stikten een aantal leden van JCI herbruikbare mondmaskers die ze in samenwerking met de stad Lier verdeelden. Met het ‘Paasspel’ lanceerden ze elke dag online opdrachten om kinderen tijdens de lockdown bezig te houden.

Van Mechelen zal in de toekomst aansluiten bij het trainersteam van de JCI Flanders Academy. Dat is gericht op Jaycees die een leidende functie gaan opnemen. JCI Lier werkt ondertussen aan het feestprogramma voor de vijftigste verjaardag van JCI Lier in 2021.

De Lierse afdeling haalde nog een paar mooie prijzen binnen het afgelopen weekend. Wouter Rillaerts kreeg een eervolle vermelding in de categorie Mascotte van het jaar. Kenneth De Decker van spigelreclame Loop’d en communicatiebureau Ageré wordt volgend jaar Vlaams voorzitter. In zijn bestuursploeg zitten nog twee leden van de Lierse afdeling: Kjell Spruyt van IT-bedrijf Netropolix en Tim Beullens van Delta Technics uit Heist-op-den-Berg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.