Nieuws Mechelen Nederlandse softwarespecialist gaat samenwerken met ICT-bedrijf Aeriez uit Hemiksem

Nederlandse softwarespecialist gaat samenwerken met ICT-bedrijf Aeriez uit Hemiksem

Nederlandse softwarespecialist gaat samenwerken met ICT-bedrijf Aeriez uit Hemiksem

HEMIKSEM – LicentiePro, een Nederlandse softwarespecialist, gaat een samenwerking aan met Aeriez, een ICT-bedrijf uit Hemiksem. De krachtenbundeling moet leiden tot de creatie van meerwaarde en besparingspotentieel voor Belgische ondernemingen.

Uiteindelijk hebben beide organisaties het doel om ook via de zusterorganisatie van LicentiePro in diverse West, Noord en Oost-Europese landen uit te breiden door middel van de software  van Aeriez, ‘ReportAnywhere’ genaamd.

“Middels ‘ReportAnywhere’ kunnen we onze klanten een breder portfolio van inzicht, informatie en besparing bieden op een vlak waar flexibiliteit van software meer structuur en betere inzet van middelen mogelijk maakt”, zegt Olaf van Cronenburg, CEO van LicentiePro. “Onze beide organisaties bieden duidelijk dezelfde kernpunten, met name inzicht, informatie en besparing die de eindgebruiker ten goede komt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.