Devos lemmens Medewerkers van Nektari aan het werk in de logisiteke poot van het bedrijf.

Nektari gaat helpen in WZC Sint-Pieter

PUURS – Nektari is een bedrijf uit Puurs dat inzet op de talenten van personen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt door een inclusief beleid te voeren. Vanaf woensdag 22 september komen cliënten van Nektari elke woensdagnamiddag een handje helpen in het woonzorgcentrum Sint-Pieter (Zorgbedrijf Klein-Brabant).

De ontmoetingen kaderen in het project ‘Zorg voor elkaar’ van Nektari, waarbij de cliënten van Nektari hun steentje bijdragen tot een warme en gezellige buurt.
De cliënten van Nektari zullen elke woensdagnamiddag een handje helpen. Eerst nemen ze dagelijkse koffieronde over van het personeel. En als er na de koffieronde nog tijd over is, gaan de cliënten samen met enkele bewoners nog een wandeling doen.

Deze woensdagnamiddagen zijn niet enkel voor de bewoners van het woonzorgcentrum een aangename afwisseling. Ook voor de cliënten van Nektari is dat het geval. Ze leren nieuwe mensen kennen en ze krijgen de kans om zich in te zetten voor medemensen uit hun omgeving. Dat is ook de bedoeling van het project: de leefwereld van de cliënten verruimen door initiatieven in en voor de samenleving. Zo dragen ze hun steentje bij tot een warme buurt.