Zuster Ludwine neemt de cheque in ontvangst van de mensen van Neos. Foto: Joren De Weerdt Zuster Ludwine neemt de cheque in ontvangst van de mensen van Neos. Foto: Joren De Weerdt

Neos overhandigt cheque aan Welzijnsschakels en klinkt op vernieuwd bestuur

Neos Berlaar heeft maandag op de jaarlijkse receptie een cheque overhandigd aan de zusters van Welzijnsschakels uit Berlaar, een vereniging die zich inzet tegen armoede en sociale uitsluiting.

Het ging om 500 euro, een bedrag dat verdiend werd met een sitaroptreden van Nicolas Mortelmans dat door Neos Berlaar in juni georganiseerd werd. Elk jaar steunt het ‘Netwerk voor ondernemende senioren’ een goed doel.

 

Foto: Joren De Weerdt
Foto: Joren De Weerdt.

Neos Berlaar richt zich -net zoals de 220 andere lokale afdelingen- op 55-plussers en telt in Berlaar momenteel een 80-tal leden. “Onder impuls van erevoorzitter Wilfried Mortelmans en ere-ondervoorzitter Eddy Cornet werd Neos Berlaar in oktober 2018 boven de doopvont gehouden. Sindsdien is onze vereniging al sterk gegroeid. Op deze jaarlijkse receptie werd ceremonieel de fakkel overgedragen aan het vernieuwde bestuur”, zegt huidig voorzitter Wilfried Geens.

Neos Berlaar wil ook komend werkingsjaar weer heel wat sociaal-culturele, sportieve en gastronomische activiteiten organiseren.