Nieuws Mechelen Netwerk ondernemen lanceert Tinder voor ondernemers

Netwerk ondernemen lanceert Tinder voor ondernemers

Sabine Eevers, Chief Networking Officer bij Netwerk Ondernemer

Netwerk ondernemen lanceert Tinder voor ondernemers

REGIO – Een selectiekantoor voor complementaire co-founders bestaat nog niet. Nochtans zijn groeiende start- en scale-ups hier enorm bij gebaat. Find Your Co-Founder wil een antwoord bieden op deze nood. Het gloednieuwe traject van Netwerk Ondernemen faciliteert de zoektocht naar de ideale co-founder.

Wat is één van de belangrijkste bouwstenen voor het succes van een bedrijf? Juist, het team. Dat blijkt niet alleen uit gefundeerd onderzoek, maar ook uit bevraging van de Netwerk Ondernemen community. Scale-ups met complementaire co-founders en een duidelijke rolverdeling zijn over het algemeen meer succesvol dan de one- man-teams. Het zoeken – en vinden – van de perfecte co-founder is dan ook één van de meest kritische én tijdrovende taken binnen een groeiende onderneming.

Een selectiebedrijf voor complementaire (co-)founders is vandaag onbestaande. Daar wil Find Your Co-Founder verandering in brengen. Het programma biedt een uniek antwoord op de hedendaagse nood van ondernemers. Via een totaalpakket op maat worden ambitieuze founders ontzorgd, gematcht en opgevolgd in hun zoektocht naar de perfecte co-founder. The proof of the pudding is – uiteraard – in the eating. Daarom voorziet het traject een ‘verlovingsperiode’ van 6 maanden met de gematchte co-founder. Klikt het daarna nog steeds? Dan is de witte raaf gevonden

“We onderzoeken volop de technische mogelijkheden om een founder-matchingplatform te ontwikkelen”, vertelt Sabine Eevers, Chief Networking Officer bij Netwerk Ondernemer en bezieler van het programma. “Een slimme databank die zoekende profielen matcht op basis van sectoren, passies, normen, waarden…maar ook complementaire talenten en soft skills. Tinder voor ondernemers, zeg maar. Naast het ontwikkelen van een matchingtool, speelt de ‘human touch’ ook een grote rol in het   programma. De rol van Netwerk Ondernemen als belangeloze moderator, vertrouwenspersoon en mentor is onontbeerlijk in dit traject. Vertrouwen schep je niet via een tool, hoe slim die ook mag zijn”, besluit Sabine.

www.netwerkondernemen.be/findyourcofounder

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Lier
Lier

Corfima gaat van start in Lier

LIER – Corfima is een kantoor dat nationale en internationale ondersteuning en advies geeft fusies, overnames en vastgoedoperaties onder vennootschapsvorm.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.