Niel organiseert samen met handelaars gratis pronostiekspel tijdens WK

NIEL - Samen met de lokale handelaars zorgt Niel tijdens het aanstaande WK voetbal in Qatar voor extra beleving. Fans kunnen deelnemen aan een gratis pronostiekspel en zich zo zelf tot kampioen kronen.

“Grote kampioenschappen zoals het WK leven ontzettend bij veel mensen. We wilden ook onze inwoners die beleving op een originele manier bezorgen en tegelijk onze lokale handelaars kunnen steunen. Zo is de keuze gevallen op dit spel. Belangrijk is dat het helemaal gratis is”, vertelt schepen Steven Mattheus (Open Vld).

Meedoen is heel eenvoudig door de QR-code te scannen die te vinden is op de affiches, flyers en wedstrijdschema’s bij de handelaars. Die leidt naar het Tifogame-spelplatform (www.tifogame.be/niel), waar je nog een toegangscode moet invullen. Die staat op de codekaartjes die bij de deelnemende zaken liggen. Hierna kan je je pronostiek invullen. In de groepsfase betreft het alleen de wedstrijden van de Rode Duivels, vanaf de 8ste finales kan dat voor alle matchen.

Na iedere wedstrijd worden de deelnemers gerankt. De tien beste spelers worden op het einde van het tornooi beloond met prijzen zoals N-€urobons of Rode Duivels op ware grootte. Alle info is terug te vinden op Pronostiekspel Niel .