KMO-units Mylene Foto Dirk Vertommen

Nieuw bedrijvenpark aan Mylène-site: helft units verkocht

HEIST-OP-DEN-BERG – Op de vroegere Mylène-site in Heist-op-den-Berg langs de N10 worden momenteel 28 KMO-units gebouwd. De helft daarvan zijn ondertussen al verkocht.

“Eind maart ontvingen we de omgevingsvergunning voor de eerste fase van Bedrijvenpark Bergebeek. Voor deze eerste fase worden 28 KMO-units gebouwd. Op de eerste lijn langs de N10 is er nog plaats voor zes gebouwen op maat”, vertelt algemeen directeur Kristof Van den Brande van Jeni Real Estate aan de Gazet van Antwerpen.

“De afbraakwerken van de voormalige Mylène-gebouwen zijn begin april gestart. Eind september zijn de werken aan het eerste bedrijfsverzamelgebouw gestart door aannemer De Pelsmaeker. De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 144 vierkante meter. Ze kunnen makkelijk samengevoegd worden, om zo de ideale ruimte te bekomen voor de onderneming. De units worden standaard casco opgeleverd maar kunnen ook volledig afgewerkt worden”, zegt Van den Brande uit aan de GVA.

Fase één met zo’n 15.000 m² zou in het voorjaar van 2022 moeten klaar zijn. Het zijn vooral lokale bedrijven die zich in de nieuwe KMO-units zullen vestigen.