Nieuws Mechelen Nieuw Mechels horeca-initiatief van ‘La Cucina di Isabella’

Nieuw Mechels horeca-initiatief van ‘La Cucina di Isabella’

Jo en Isabella

Nieuw Mechels horeca-initiatief van ‘La Cucina di Isabella’

MECHELEN – Isabella Cozzi, auteur van vier kookboeken, voormalig chef bij het RTV lifestyleprogramma LivingPlus en KitchenAid ambassadrice start met een nieuwe initiatief in Mechelen. Dat doet ze samen met Jo Timmermans, voormalig Facility Manager bij diverse multinationals, gepassioneerd deejay en vroeger actief in de Mechelse horeca. Hun gezamenlijk nieuw avontuur is er eentje met een authentiek Italiaans sausje.

Isabella Cozzi runt al enkele jaren haar eigen cateringbedrijf ‘La Cucina di Isabella’. Nu wil ze ‘La Cucina di Isabella’ naar een hoger niveau tillen met enkele nieuwe concepten. Isabella en Jo zijn twee geboren Mechelaars. Hun passie voor lekker eten, muziek en genieten delen ze met de Mechelse ondernemer Wim Voss. Hij zal het tweetal symbolisch bijstaan.

Naast een take-out kan je bij ‘La Cucina di Isabella’ voortaan ook terecht voor catering aan huis of op locatie met een uniek Italiaans tintje voor familie-, communie- en andere feestjes.  Elke catering wordt op maat en naar wens gemaakt met oog voor authenticiteit en versheid. De nadruk ligt op de familiekeuken uit Ligurië (Bloemenrivièra), waar Isabella haar roots heeft. Er wordt gewerkt met dagverse Italiaanse producten die bereid worden volgens uniek gepimpte familierecepten.

Vanaf 1 september leveren ze bovendien dagelijks  huisbereide Italiaanse maaltijden tot aan je deur in de regio Mechelen. Bestellen kan dan via een volledig nieuwe website met uitgebreide ‘food & beverage shop’. Op korte termijn willen ze tevens hun gemeenschappelijke passie  in hartje Mechelen uitbreiden met een heuse ‘Rave Kitchen’, waar je Italiaanse aperitivo’s kan combineren met live dance vibes gebracht door Jo, ook gekend als deejay Joe Carpenter.

www.lacucinadiisabella.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.