Nieuws Mechelen Nieuw op Mechelse site Lamot: LAM’EAU

Nieuw op Mechelse site Lamot: LAM’EAU

Nieuw op Mechelse site Lamot: LAM’EAU

LAMEAUinterieurVanaf 8 maart heeft de Lamotsite in Mechelen er een (ver)nieuw(d)e trekpleister bij. Grand Café Lamot heeft een grondige gedaanteverandering ondergaan en herrijst als LAM’EAU, ofwel LAMOT aan het water (De Dijle).

“We hebben tot nu toe het Grand Café Lamot open gehouden, maar eind deze week gaan we een paar dagen dicht om de laatste hand te leggen aan de vernieuwingen”, zegt zaakvoerder Nick Schenkels. “Op 8 maart heropenen we als LAM’EAU, op het gelijkvloers, in het pand tegenover supermarkt Match. We bieden er een verbeterde menukaart aan met lekkere bieren.”

Het interieur wordt ingrijpend veranderd. “De vloer van ons gelijkvloers bevond zich 90 cm onder het straatniveau. Dat is aangepast, zodat de vloer nu gelijk loopt met het niveau van de straat. Deze ingreep zal structuur en stabiliteit geven aan ons concept.”

Voor het interieurconcept werd inspiratie gehaald uit de brouwerij. Kleuren en tinten van de oude brouwketel zijn terug te vinden in het interieur, en interieurobjecten zoals de lampen lijken wel mini-brouwketels. “De architect die dit idee ondersteunt, is PUUR interieurarchitecten.”

De eerste verdieping wordt niet langer gebruikt als restaurant. “Het wordt een feestzaal, met diners vanaf 16 personen voor bedrijven en particulieren, trouwfeesten e.d.”

Iedereen die een online reservatie maakt voor de periode van 8 tot 12 maart krijgt een aperitief aangeboden.
Restaurant LAM’EAU (Haverwerf, Van Beethovenstraat 8/10, Mechelen) is open van maandag tot en met zaterdag voor lunch en diner.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.