Nieuws Mechelen Nieuwe barbershop opent de deuren

Nieuwe barbershop opent de deuren

Nieuwe barbershop opent de deuren

MECHELEN – In de Hoogstraat 22 in Mechelen opende Hamza Laazibi (32) op 4 juni zijn barbershop ‘Figaro’s’. Hamza is naast knippen vooral gespecialiseerd in baarden.

Voor Hamza is het zijn eerste stap als zelfstandige. Nochtans heeft hij al 14 jaar ervaring als kapper in dienstverband. “Ik werkte onder andere zeven jaar in een kapsalon aan de Nekkerspoel. Maar ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen zaak te openen. Ik heb lang gezocht naar een goeie locatie. Nu is het eindelijk zover.”

Hamza verbouwde zelf het pand waar voordien een pizzazaak was. Zijn zaak is ingericht als een typische barbershop met stijlvolle kapperszetels, een chesterfieldbank en oude posters.
Figaro’s richt zich enkel naar een mannelijk cliënteel. “Ik knip de haren zoals de klant dat wenst. Maar ik ben vooral gespecialiseerd in ‘degradé’ en in baardverzorging. Maar zelfs een verzorging met een gezichtsmasker kan perfect. Wassen en knippen kan al vanaf 15 euro”, zegt Hamza.

Voorlopig staat Hamza alleen in Figaro’s maar hij is nog op zoek naar een ervaren medewerker. Figaro’s is alle dagen, behalve zondag, open zonder afspraak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.