Nieuws Mechelen Nieuwe Mechelse multimerkenboetiek

Nieuwe Mechelse multimerkenboetiek

Nieuwe Mechelse multimerkenboetiek

De Mechelse Onze-Lieve-Vrouwestraat heeft er een nieuwe hippe boetiek bij. UMA, zopas geopend op het nummer 82, is een multimerkenboektiek die zowel kleding als tassen, sneakers en juwelen aanbiedt.

UMA is een initiatief van Loesje De Vriese. “Na bijna 15 jaar als marketer in de technologiesector kreeg de passie voor interieur, design, styling en fashion toch de bovenhand”, zegt Loesje. Ze besloot om de multinationals te verlaten en lokaal en kleinschalig zelf een zaak op poten te zetten. “Ik koos voor een stad waar daar ruimte voor is: Mechelen. Ik word blij van mooie dingen, als iets goed combineert, perfect past of je mooie kanten accentueert.”

Met UMA kreeg haar passie vorm. De zaak biedt een combinatie van Scandinavisch geïnspireerde en lokale merken. “We helpen onze klanten outfits te creëren op basis van veelzijdige stukken – slim gemixt met een eyecatcher hier en daar – die casual kunnen zijn overdag, maar die je kan pimpen tot een geweldige outfit voor een avondje uit.”

UMA is volgens Loesje hedendaags, gesofistikeerd en soms een tikkeltje edgy, en durft vooral zichzelf te zijn. “Want: self-confidence is the best outfit. Rock it and own it.”

Voor niet-Mechelaars die opzien tegen de verplaatsing: UMA heeft binnenkort ook een webshop. En voor dames die graag een avondje ongestoord komt shoppen met vriendinnen: ook dat kan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.