Nieuws Mechelen Nieuwe start voor taverne Boshuis in De Averegten

Nieuwe start voor taverne Boshuis in De Averegten

Nieuwe start voor taverne Boshuis in De Averegten

Het Boshuis in provinciaal groendomein De Averegten in Heist-op-den-Berg is opnieuw open. Hans Peeters en Innes Borghs zijn de nieuwe uitbaters. Ze hebben allebei vele jaren ervaring in de horecasector. Provincie Antwerpen, de eigenaar van het pand, was sinds een half jaar op zoek naar nieuwe uitbaters.

Na enkele maanden van renovatiewerken is er opnieuw dynamiek in het pand. “We hebben er de laatste twee maanden hard aan gewerkt en het resultaat mag er wel zijn. Het ziet er goed uit”, vertelt uitbater Hans Peeters. Een nieuwe keuken en schilderwerken hebben de uitstraling van de taverne flink opgefrist. “Wandelaars, fietsers, kinderen en hun ouders of grootouders, iedereen is hier welkom. Naast de snacks, pannenkoeken, gebak en ijsjes, maak ik er een erezaak van om alle trappisten op de kaart te zetten.” Door de opening van het Boshuis wordt het provinciaal groendomein De Averegten opnieuw een bruisende locatie.

De provincie Antwerpen opent deze lente ook nog het nieuwe dienst- en onthaalgebouw. “Daar kunnen we onze bezoekers op een goede manier ontvangen voor ze het domein bezoeken. We investeren ook fors in een volledig nieuwe speeltuin voor jonge en iets minder jonge kinderen. De provincie heeft hiervoor 140.000 euro vrijgemaakt. Alles zou tegen de zomer klaar moeten zijn”, zegt gedeputeerde voor recreatie- en groendomeinen Bruno Peeters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.