Nieuws Mechelen Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

MECHELEN – PUTTE – HEIST-OP-DEN-BERG – LEDE – Vier startende ondernemers richten een nieuwe vzw op waarmee ze andere Belgische ondernemers willen helpen die het vandaag moeilijk hebben. De vzw Belgische Ondernemers voor Belgische Ondernemers (Bo4Bo) wil onder meer een webshop bouwen met 100% Belgische producten.

Solidariteit tussen Belgische ondernemers is vandaag meer dan ooit nodig vinden oprichters Annelies Frison van Zenparels uit Putte (Online marketing coach), Sindy Van Canegem van Sin-Zen uit Heist-op-den-Berg (life-coach), Inge Slabbinck van Motivation@Work uit Lede (business coach) en Johan Van der Taelen van Coprintin (kantoormaterialen) uit Mechelen.

De vier initiatiefnemers zijn als startende ondernemers ook zelf getroffen door corona. Maar ze willen de tijd die ze nu over hebben optimaal gebruiken om het ondernemerslandschap in beweging te brengen. Ze willen hun expertises en netwerken inzetten om een verschil te maken.

De eerste actie die ze ondernemen is het opstarten van een crowdfunding om de werking van de vzw op gang te trekken, maar onmiddellijk daarna zal door starter Creavolta een Belgische webshop gebouwd worden om producten en diensten van 100% Belgische ondernemers te promoten en te verkopen.
“Dankzij de marge die ze afstaan, zal de vzw andere ondernemers in nood kunnen bijstaan met raad en daad.  We zijn heel blij dat onze eerste producten – niet toevallig ook nog eens 100% Belgische topproducten –  reeds klaar staan voor lancering. Het overheerlijke Mechelse bier van het Anker  (Gouden Carolus) en de gerenommeerde wijnen van het Wijnegemse Vigna”, zegt Johan Van der Taelen.

Je kan dit initiatief volgen website www.bo4bo.be of voor het Franstalig landsgedeelte www.eb4eb.be

Johan Van der Taelen van Coprintin

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer