raf-dom

Nieuwe website benadrukt meerwaarde van SBB Accountants

Sinds 28 november heeft accountantbedrijf SBB, dat ook in Sint-Katelijne-Waver een vestiging heeft, een gloednieuwe website die benadrukt waar het bedrijf voor staat. "Wie ergens in Vlaanderen inlogt, komt sowieso terecht bij de kantoren uit zijn of haar streek. Want daar zit precies onze meerwaarde: bij onze mensen die aanwezig zijn vlakbij onze klanten. En tegelijk benadrukken we - via de navigatie - onze sectorkennis en onze expertise in de verschillende ondernemingsfases: starten, groeien en stoppen", aldus Bart Nelissen, directeur commercieel beleid van SBB.

Op de website kunnen bezoekers terecht voor alle nieuwigheden inzake boekhouding, accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering en juridische topics. De artikels zijn makkelijk te delen op sociale media en via de website kunnen vragen worden gesteld over specifieke onderwerpen of kan een afspraak worden gemaakt met het kantoor in de buurt.

De SBB-website is ook gelinkt aan hun nieuwe jobsite www.sbbjobs.be die uitgaat van het principe werken in eigen regio.  "En dat is perfect mogelijk", benadrukt Elke Verbruggen, selectieverantwoordelijke van SBB. "Wij hebben 30 kantoren over heel Vlaanderen, we groeien zeer snel en zijn op zoek naar veel nieuwe collega's. De kans dat je dicht bij huis kunt werken, is dus zeer groot."

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse boekhoud- en accountancybedrijf. 420 medewerkers begeleiden 21.000 klanten uit alle sectoren, van opstart tot stopzetting of overlating van het bedrijf.