Nieuws Mechelen Nieuwe zaak in het Dorpshart van Puurs

Nieuwe zaak in het Dorpshart van Puurs

Nieuwe zaak in het Dorpshart van Puurs

PUURS – Het voorbije weekend opende Tim Crabbé zijn nieuwe zaak aan het Dorpshart in Puurs. In A1A Store, zo heet de winkel, kan je terecht voor scooters, motors en steps.

Voor Tim Crabbé is het niet zijn eerste zaak. In buurgemeente Bornem baat hij twee garages en een carrosseriebedrijf uit. Verder verkoopt hij ook oldtimers die hij zelf opknapt en is hij dealer voor Mitsubishi. Al vijftien jaar zit hij in de mobiliteitssector. “Vandaar de logische keuze naar een meer dan volledig mobiliteitsaanbod, de smart 2-wheel mobility. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat elektrificatie de toekomst van onze mobiliteit zal bepalen. Met onze nieuwe A&A Store willen we daar dan ook een pioniersrol spelen. Ik was er trouwens in Bornem al mee gestart, maar de verkoop van wagens en scooters en moto’s onder één dak werkte niet optimaal. Ik was dus op zoek naar een pop-up store, maar vond uiteindelijk op het Dorpshart in Puurs een ideaal pand, goed gelegen en met veel passage”, zegt Tim aan de Gazet van Antwerpen.

Bij A&A biedt Tim echter niet alleen elektrische scooters aan, ook tweewielers met verbrandingsmotoren worden er verkocht. A&A Store is omwille van de coronamaatregelen voorlopig enkel op afspraak te bezoeken.

www.aenastore.be

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.