Nieuws Mechelen Nieuws uit de Mechelse Vleeshalle

Nieuws uit de Mechelse Vleeshalle

Nieuws uit de Mechelse Vleeshalle

MECHELEN – PUTTE – HEFFEN – Regelmatig valt er iets nieuws te ontdekken in de gekende Mechelse hotspot, De Vleeshalle. Met Kizuri kan je daar nu ook de Afrikaanse keuken proeven. En samen met twee andere ondernemers uit onze regio organiseert De Vleeshalle een leuke trip naar de kerstmarkt in Aken.

Met Kizuri brengt de geboren en getogen Mechelse Gingia Kaniki Masengo (32), de Afrikaanse keuken naar De Vleeshalle. Een keuken die zowel gevarieerd als bijzonder lekker is. Kizuri betekent trouwens ‘goed’ in het Swahili. In Putte baat Masengo samen met haar moeder Gerda al ruim twee jaar bistro Mona uit op de Lierbaan.
Bij Kizuri kan zelf je schotel samenstellen van basis tot topping. Gingia bereidt alle gerechten zelf. Ze vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Witte of rode rijst? Groentjes of vlees? Pikant of niet?
Vanaf december zal Gingia trouwens ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘1 jaar gratis’ op één.

Op zaterdag 11 december trekt De Vleeshalle ‘on tour’. Daarvoor ging De Vleeshalle een samenwerking aan met Quali Drinks en Autobussen Cannaerts uit Heffen. Samen organiseren ze een all inclusive daguitstap naar de kerstmarkt te Aken, Cannaerts zorgt voor het vervoer en de Vleeshalle zorgt voor een ontbijt.
December is het ideale moment om de eindejaarsfeer op te snuiven in De Vleeshalle en te kerstshoppen in Aken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.