Nieuws Mechelen Oboelo organiseert coronaproof netwerkavond

Oboelo organiseert coronaproof netwerkavond

Oboelo organiseert coronaproof netwerkavond

LIER – Oboelo, de coworking space in het stadion van Lierse, organiseert op 21 oktober een coronaproof netwerkevenement met twee interessante sprekers. Er is plaats voor slechts 15 à 20 aanwezigen.

Sprekers van de avond zijn Andy Nijs en Christine Wittoeck. Andy boost de veerkracht van de aanwezigen, Christine voorkomt dat corona jou transformeert in een hyperconnective zombie.

Andy Nijs, van Veerkracht 2.0 leert hoe je je authentieke zelf kan ontdekken. “Creëer zelfvertrouwen en ga aan de slag met je mindset en innerlijke criticus. Doorbreek je angsten. Leef met intentie en focus. Versterk je persoonlijk kracht en groei uit tot de gelukkige en succesvolle persoon waartoe je bent voorbestemd.”

Christine Wittoeck vertelt wat corona doet met onze connectiviteit. “Corona heeft een bijzondere impact op ons leven en werken. Dankbaar hebben we van online meetings gebruik gemaakt om onze dierbaren te blijven “zien” én voor velen was het een redmiddel om te kunnen blijven werken. Maar hoe zit het met de andere kant van de medaille? Resulteert het in digistress? Hyperconnectiviteit?”

De netwerkavond start om 20 uur in het stadion van Lierse en duurt tot 23 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

hove
hove

Faktor21 is spin off van Websteak

HOVE - Een team van zeven marketing automation-specialisten en digitale experts lanceert ‘FAKTOR21’. Ze willen marketing- en salesteams helpen om… Lees meer

Lier
Lier

PeopleWare stapt opnieuw de wereld rond

LIER - Softwareontwikkelaar PeopleWare uit Lier werkt ook dit jaar samen met Pink Ribbon aan de derde editie van De Roze Mars. Het platform dat PeopleWare in 2020 voor de organisatie… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.