oh

Oh! nieuwsbrief steunt Mechelse ondernemers

Vijf jaar na zijn start zet het Mechelse Ondernemershuis Oh! een nieuwe stap in de ondersteuning van innovatieve, creatieve startende ondernemers, met focus op de Mechelse binnenstad. Het Oh! lanceert een nieuwsbrief die maandelijks wordt gestuurd aan iedereen die zich hiervoor heeft ingeschreven.

De Oh!-nieuwsbrief geeft - net als Made in Mechelen - Mechelse ondernemers een platform. Zij vertellen onder meer waarom ze zich in Mechelen hebben gevestigd. De nieuwsbrief bevat ook telkens een verslag van een activiteit om te tonen wat er allemaal leeft in de gemeenschap.

Bij de tip van de maand kaart een ondernemer een probleem aan en vertelt hoe hij dat heeft aangepakt.

“Het Ondernemershuis zet voluit in op het verbinden van ondernemers in Mechelen. Het geeft hen energie en steun, waardoor zij samen met de stad kunnen groeien", zegt schepen van Economie Katleen Den Roover. "Met deze nieuwsbrief wil het Oh! de interactie tussen Mechelse ondernemers verhogen en hen onder meer aanzetten om deel te nemen aan evenementen en aanmoedigen om interessante informatie te delen, en er tevens toe bijdragen dat starters geïnspireerd raken door anderen."