Nieuws Mechelen Ondernemers ontdekken vernieuwde AZ Sint-Maarten tijdens VokaMatch

Ondernemers ontdekken vernieuwde AZ Sint-Maarten tijdens VokaMatch

Ondernemers ontdekken vernieuwde AZ Sint-Maarten tijdens VokaMatch

MECHELEN – Een bijzonder event in een exclusief en uniek kader. VokaMatch is het allereerste evenement van de gefusioneerde Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. AZ Sint-Maarten stelde er de deuren van de nieuwe ziekenhuiscampus voor open en dat had duidelijk zijn weerslag op het aantal aanwezigen. Zo’n 300 ondernemers tekenden present en volgden onder meer een debat tussen Inge Vervotte, Jan Ennekens en Mark Dirckx.

Ondernemers kregen tijdens VokaMatch uitzonderlijk de kans om het nieuwe complex van AZ Sint-Maarten in primeur te ontdekken, net als het ondernemersverhaal achter de organisatie. Tegelijkertijd maakten ze kennis met de werking van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Ander hoogtepunt van de avond was een panelgesprek met Inge Vervotte, voorzitter van Emmaüs vzw, Jan Ennekens, algemeen directeur van AZ Sint-Maarten en Mark Dirckx, general manager van ENGIE Fabricom. “Wij voorzien dat we één week nodig hebben om de drie ziekenhuizen te verhuizen naar deze nieuwe campus”, blikt Jan Ennekens vooruit naar de verhuis midden oktober.

De avond werd afgesloten met een businessspeeddate, die de aanwezigen op een snelle manier aan nieuwe contacten hielp.

Onze fotograaf Joris Herregods legde het geheel vast op camera.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.