Nieuws Mechelen Ondernemingshuis Mechelen sluit eind dit jaar de deuren

Ondernemingshuis Mechelen sluit eind dit jaar de deuren

Ondernemingshuis Mechelen sluit eind dit jaar de deuren

MECHELEN – Na 10 jaar valt het doek over Oh! Mechelen. Eind dit jaar gaat de deur definitief dicht. Tien jaar geleden was het Ondernemingshuis een pionier op het vlak van het aanbieden van kantoorruimtes en coworkingplaatsen.

Het OH! is een initiatief van de stad Mechelen. De stad vindt dat haar taak volbracht is nu de private markt vele alternatieven aanbiedt.
Het Ondernemingshuis heeft op de korte tijd die het bestaat een rijke geschiedenis opgebouwd. Het was een broedplaats voor groeiende ondernemingen. In de afgelopen tien jaar vonden 428 bewOh!ners hun thuis binnen het Oh! 137 zaakvoerders, 146 werknemers en 145 pop-up ondernemers wisselden er elke dag hun tips en ideeën uit. Sinds 2014 kende het ondernemershuis voortdurend een bezettingsgraad boven de 80%.

Ook van de vergaderzalen werd gretig gebruik gemaakt. Zo vergaderden in de periode 2017-2018 meer dan 14.000 mensen in het ondernemershuis. Het congresbureau Meet in Mechelen zal in de toekomst bedrijven helpen met het vinden van de geschikte vergaderzaal, een lekker restaurant of een goed hotel.

Op het vlak van co-workingplekken zijn er ondertussen voldoende alternatieven in Mechelen.
Een volledig overzicht vind je op www.coworkingmechelen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.