Nieuws Mechelen Ook Action en C&A vestigen zich in Malinas winkelpark

Ook Action en C&A vestigen zich in Malinas winkelpark

Ook Action en C&A vestigen zich in Malinas winkelpark

MECHELEN – Projectontwikkelaar Mitiska Reim maakte deze week bekend dat de bekende winkelketens Action en C&A een vestiging zullen openen in het nieuwe winkelpark Malinas langs de lus van de R6. Ondertussen verlopen de werken aan het park volgens schema. In oktober moet alles klaar zijn.

Met de komst van Action en C&A geraken alle plaatsen in het winkelpark stilaan benomen. Mitiska Reim is op zoek naar de laatste huurders en zegt dat er onderhandelingen lopen met nog drie kandidaten. “De overeenkomsten met C&A en Action zijn getekend”, zegt Jan Du Bois van Mitiska Reim. “Kledingketen C&A verhuist haar winkel op de voormalige Carrefour-site in Mechelen-Noord naar deze locatie. De winkel in het centrum van Mechelen blijft behouden. Discounter Action kiest dan weer voor een tweede vestiging in Mechelen. Zij hebben al een winkel aan Nekkerspoel.

Volgens de projectontwikkelaar zou er tegen eind deze maand ook een overeenkomst zijn met de drie andere kandidaten. “Onze grootste uitdaging de komende maanden is het vinden van een kwalitatieve horecapartner. Op de site is plaats voor een horecazaak, maar het is niet evident om in deze periode een geschikte partner te vinden”, zegt Du Bois.

In augustus zou het winkelpark opgeleverd worden. De winkels hebben dan nog tijd tot vlak voor de herfstvakantie om alles in te richten. Eind oktober opent Malinas de deuren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Armand G. 2021-01-06 11:54:18

Een totaal overbodige bouw en investering; de bedrijven die er komenb zijn al oververtegenwoordigd in onze gemeenschap. wie droomt van een extra Lidl, C&A, enz; er zijn er al teveel. In de USA zijn de laatste jaren tientallen malls failliet gegaan. dit is dus wel Old overbodig shoppingcomplex. Mechelen heeft nu al een grote winkelleegstand; wat zal dat worden als de ketens op de Bruul en co die verlaten? Slecht beheer.

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.