Nieuws Mechelen Ook Boomse fotografe exposeert op Lens op de Mens

Ook Boomse fotografe exposeert op Lens op de Mens

Ook Boomse fotografe exposeert op Lens op de Mens

BOOM – Naast Bart Boodts uit Schelle is ook de Boomse fotografe Kristel Nijskens geselecteerd door de jury om enkele portretten te exposeren op het internationale portretfestival Lens op de Mens.

Kristel Nijskens.

Van 2 juni tot en met 30 september worden de straten, parken en pleinen van het Limburgse Pelt omgetoverd tot een openluchttentoonstelling met 646 portretten, gemaakt door ruim 230 internationale fotografen. Eerder las u op Made in Mechelen al dat Bart Boodts op dit internationale portretfestival mag exposeren. Nu zullen ook de werken van Kristel Nijskens uit Boom er te bewonderen zijn.

De creativiteit en hoge technische uitvoering leverden de 43-jarige fotografe voor de tweede keer op rij een selectie op. Kristel Nijskens: “Ik probeer in mijn donkere portretten op een serene manier magische blikken te vangen. Het eindresultaat is het moment dat de toeschouwer gevangen wordt door kinderlijke, vertrouwelijke of verlangende ogen. Ik ben erg fier dat ik dankzij deze aanpak de prestigieuze selectie gehaald heb.”

Zowel donkere als lichte portretten maken deel uit van het werk van Kristel Nijskens, dat echter veelomvattender is. “Ik fotografeer onder meer ook pasgeborenen, families, huwelijken, communies, of lentefeesten. Een andere specialisatie ligt in professionele profielfoto’s en bedrijfsfotografie. Daarnaast verzorg ik de digitalisatie van oudere foto’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.