Nieuws Mechelen Ook Lier werkt met externe partner voor inrichting vaccinatiecentrum

Ook Lier werkt met externe partner voor inrichting vaccinatiecentrum

Ook Lier werkt met externe partner voor inrichting vaccinatiecentrum

LIER / DUFFEL / BERLAAR / RANST / NIJLEN – Vorige week besliste de Eerstelijnszone Pallieterland om het vaccinatiecentrum voor de gemeenten Lier, Duffel, Berlaar, Ranst en Nijlen in te richten in CC De Mol in Lier. Ondertussen wordt volop werk gemaakt van een snelle uitrol van dit vaccinatiecentrum. De logistieke inrichting zal toevertrouwd worden aan een externe partner die eerstdaags aangesteld wordt.  

Om de werking van het centrum vlot te laten verlopen zijn de organisatoren nog op zoek naar helpende handen. Zowel vrijwilligers met medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen zijn welkom. Wie zin heeft om zich hier de komende maanden voor in te zetten kan zich vanaf dinsdag 19 januari registreren via een online formulier op de websites van de vijf gemeenten.

In de loop van volgende week zal ook de website www.vaccinatiecentrumpallieterland.be online staan. Op de site kan je terecht voor algemene info over het vaccinatiecentrum. De info op de website zal regelmatig aangevuld worden.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Dossier

  Gerelateerde berichten

  Mechelen
  Mechelen

  Bijzaak: Het oude normaal

  Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of… Lees meer

  Sector
   Onderneming
   Dossier

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.